Loading... Please wait...

Om oss

Wine Brothers & Co – En familjeägd vinimportör med utmärkande viner

Wine Brothers & Co HB importerar viner från hela världen.

2014 bildades företaget av familjen Nilsson på grund av ett djupt intresse för vin, men även för att de såg ett behov av en bra vinleverantör som fokuserade på den Norrländska hotell och restaurang marknaden.

Sommaren 2015 fick vi, jag (Anneli) och min man (Michael) möjligheten att förvärva detta välskötta företag. Även vi har ett djupt intresse för vin, men vår professionella bakgrund har hittills varit inom IT och ledarskap. För var dag som går lär vi oss mer och mer om den ädla konsten att tillverka ett bra vin. Vårt säte blir natursköna Ekerö utanför Stockholm, men var säker på att vi fortsatt kommer ta hand om vår Norrlandsmarknad med varm hand.

Vår målsättning är inte att bli störst - däremot vill vi vara bäst på det vi gör och göra det med ett stort personligt engagemang. Vi strävar mot att ha en personlig kontakt med alla våra producenter och att alltid vara nära våra kunder.

Vi säljer till restauranger, hotell, cateringbranschen och Systembolaget. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva önskar, vill vi alltid överträffa förväntningarna oavsett om kunden är en inköpare på systembolaget, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Vårt fokus ligger på att importera spännande, prisvärda viner, gjorda på traditionellt vis av stolta vinodlare som lägger ner sin själ och sitt hjärta i varje års skörd. Vi kommer importera viner som utmärker sig från mängden, från mindre familjeägda gårdar. Gärna ekologiska och gärna från det gamla traditionella Frankrike och från den nya spännande vinvärlden.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller idéer info@winebrothers.se

  

Full Name:
*Email Address:
Company Name:
Phone Number:
Order Number:
RMA Number:
*Details:
*Captcha Check:

Please copy the characters from the image into the text field below. Doing this helps us prevent automated submissions.

img

Sign up to our newsletter